to top

Velvet Lip

Hej på er alla!

Ledsen att bloggen inte har blivit uppdaterad, återgången till jobbet har varit rolig men tagit på krafterna. Att kombinera barn och arbete är nytt för mig och inte alltid enkelt med tanke på den påtagliga och återkommande sömnbristen.

Nog om mammalivet och åter till mitt arbete på Victoriakliniken. Oj vad roligt det är att vara tillbaka och jobba med hudvården igen. Första arbetsveckan var utbildning på fantastiskt inspirerande HudHelse i Stockholm. Nu är jag uppdaterad gällande det senaste inom medicinsk hudvård och vilka nyheter som är på gång. Självklart kommer ni få ta del av allt längre fram.

 

Bild från utbildningen på Zo Skin Health som jag var på

Bild lånad från utbildningen på HudHelse

 

Nu till det jag lovade er i förra inlägget nämligen  tipset om en underbar läpprodukt som dessutom är värsta budget kapet. Tipset kom från en kund, testa H&M:s nya matta flytande läppstift H&M Velvet Lip, vilken jag gjorde.

Jag blev positivt överraskad, detta är en härlig läpprodukt som är kraftigt pigmenterad och sitter som berget på läpparna i flera timmar. Jag gillar detta läppstift, de finns i flera fina färger och är ett bra budget alternativ. Ett stort plus i kanten är att det inte färgar av sig på hud och dricksglas. Pris: 79,90

 

elin-hudterapeut-elinlundin-com-naturlighudvard-hudkram-elin-hmmakeup

H&M Velvet Lip Cream Nudista, H&M Velvet Lip Cream Some Like It Haute, H&M Velvet Lip Cream Screen Siren

 

elinlundin-elinhudterapeut

Bil på mig med färgen Nudista

 

Har du frågor eller vill du kontakta mig så lämna gärna en kommentar här i bloggen eller mejla mig direkt.

Vi hörs snart igen!

 

Elin Lundin

  • Emma Lundin

    Snyggt! Ska provas?
    Puss!

    2016-10-03 at 08:23 Reply

Leave a Comment

sixteen − fifteen =

})(jQuery)