to top

Skönhetstips till Er

Hej, hur mår ni?

Jag mår bara bra, men vart tog sommaren vägen? Det känns verkligen som om hösten kommit över en natt. Väldigt snart går jag tillbaka till mitt arbete på Victoriakliniken och det ska bli jätte roligt att återförenas med alla fina kollegor och kunder.
I dag kommer jag att skriva om vilka skönhetsprodukter som har blivit mina absoluta favoriter de senaste månaderna.

 

elin hudterapeut elinlundin.com zo skin health growth factor serum plus skin isadora strobing

Produkter jag använder flitigt just nu

 

En stor favorit under sommaren har varit Diorshow Mascara i Azure Blue. Dior har verkligen lyckas skapa den perfekta blåa färgen. Mascaran ger även mycket volym och längd till fransarna. Har du bruna ögon tar blå mascara verkligen fram skönheten i dem och du får ögon som syns.

 

elin hudterapeut elinlundin.com zo skin health growth factor serum plus skin isadora strobing elinskincare diore show

 

Även om du har en god hudvårdsrutin kommer din hud i perioder se glåmig och livlös ut. Detta hänger så klart ihop med ens leverne, visst har vi alla perioder där vi stressar, äter dåligt och sover lite?
Detta återspeglar sig direkt på huden och då är det toppen att kunna fuska fram lyster och livfull hud.
Just nu använder jag Too Faced Snow Bunny Luminous Bronzer och IsaDoras nya produkt Strobing Fluid Highlighter cool Glow för att skapa en naturlig lyster. Jag grundar ansiktet med IsaDoras Strobing Fluid Highlighter och sen förstärker jag genom att applicera Too Faced Luminous Bronzer på kinderna.

 

Bild på too faced snow bunny luminous bronzer och Isadoras Strobing fluid highligter cool glow

Bild på Too Faced Snow Bunny Luminous Bronzer och IsaDoras Strobing Fluid Highligter cool Glow

elin hudterapeut elinlundin.com zo skin health growth factor serum plus skin isadora strobing elinskincare arm

 

Håret behöver också lite hjälp att se fylligt och livligt ut så denna sommar har jag testat något i skönhetsväg jag inte har gjort förut. Jo jag har använt mig av en hårinpacknig som heter Nutri Color Creme från Revlon Professional för att färga håret mer koppar/orange när jag tvättar håret. Låt mig förklara; denna produkt färgar inte ditt hår permanent och det är ingen hårfärg utan det är egentligen bara en inpackning som innehåller pigment.

 

elin hudterapeut elinlundin.com ekologiskhudvård naturlighudvård revlon

Nutri Color Creme från Revlon Professional 400

 

Färgen kommer tvättas bort successivt. Du applicerar hårinpackningen efter schamponering i ett handdukstorkat hår, sköljer ur den när verkningstiden är klar. Ett super roligt koncept för en snabb men icke permanent förändring.

 

Här är resultatet efter en applicering

Här är resultatet efter en applicering

 

Nu måste jag berätta om en jätte bra nattkräm nämligen Ossential Growth Factor Serum Plus som jag har använt från och till i min hudvårdsrutin under några års tid. Denna kräm är verkligen ett tips för den innehåller 0,4% retinol, vilket betyder att den reparerar skadad och åldrad hud och gör den stark och tålig. Den minskar även pigmenteringar och går att använda på en känslig hud, vilket är toppen.

 

Ossential-Growth-Factor-Serum-Plus

Ossential-Growth-Factor-Serum-Plus

 

När man lider av känslig hud kan det vara svårt att hitta en kräm som verkligen reparerar och stärker på djupet och det gör verkligen Ossential Growth Factor Serum Plus, den finns att köpa på professionella kliniker. Vi har den på Victoriakliniken och den ingår i Zo Skin Healths produktsortiment.
Hoppas du har gillat denna sammanfattning av sommarens mest använda produkter.

Har du frågor eller vill du kontakta mig så lämna gärna en kommentar här i bloggen eller mejla mig.

Vi hörs snart igen.

Elin Lundin

  • Diana

    Så himla bra tips! 🙂

    2016-08-17 at 14:48 Reply

Leave a Comment

nineteen + one =

})(jQuery)