to top

Non-Touring höstens hetaste skönhets trend

Hej hur mår ni?

Jag mår jätte bra, med hösten kom helt ny blogg energi, det är så mycket jag vill dela med mig av till ER. Ett efterfrågat inlägg som kommer komma inom kort är fortsättningen på hud i kris.

Jag lovar att berätta mer om min egen hud och vilket hudvårdsupplägg jag själv använder. Jätte kul att flera som redan använder produkter från Zo Skin Health har hittat till min blogg. Jag kommer skriva mer om Zo Skin Health framöver.

Nu till något helt annat nämligen höstens hetaste makeup trend, non-touring. Först kom contouring och sedan strobing, nu tycker jag de flesta makeup artister talar mest om non- touring. Detta är en ny trend där man med hjälp av lyster och ljus framhäver ansiktets konturer. Denna metod är enkel och passar verkligen dig med lite tid och stressiga mornar. Som mamma till en sprallig ettåring så måste makeup rutinen gå snabbt.

 

elin medicinsk hudvård efter zo skin health 02 strobing nontouring bareminerals

Du behöver en bra makeup borste och highlighter för att lyckas med looken. Bild på pressed mineral illuminator från colorsience, Chanel joues contrastepowder blush och borste från bareMinerals

 

Intrycket av denna look ska vara en dewy och glow maxad hud som Inte känns tung av makeup. Om du jämför det med strobing så ser resultatet med non- touring mer naturligt ut och du behöver färre produkter.

För att skapa basen för en non- touring look behöver du:

 1. Primer
 2. Färgad dagkräm eller bb-cream
 3. Highlighter

Du kan även lägga till en concealer  om du behöver täcka över något lite extra.

När jag gör denna look på mig själv gör jag lite annorlunda än ovan, jag börjar med ett solskydd från Zo Skin Health som heter Oclipse-C Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50. Jag använder solskyddsfaktor i ansiktet varje dag, som en del av morgonrutinen för  att undvika solåldrande. Sen lägger jag en primer från colorescience som heter Skin Brightening Face Primer SPF 20. Min highlighter är från Chanel och heter joues contraste powder blush och har nr 55. Den gillar jag extra mycket för den går lite åt det ljus rosa hållet vilket gör att den ser väldigt naturlig ut på huden.

 

elin medicinsk hudvård efter zo skin health 02 strobing nontouring produkter

Bild på Oclipse-C Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50, Skin Brightening Face Primer SPF 20, Chanel joues contrastepowder blush och Yves Saint Laurent Touche Eclat

 

För mig är det onödigt att lägga på en färgad dagkräm eller bb-cream då min hud är i god kondition och inte behöver jämnas ut. Vissa dagar lägger jag dock till lite concealer för att dölja finnar eller att jag har sovit dåligt.

 

elin medicinsk hudvård efter zo skin health 02 strobing nontouring elinlundin

Resultatet blir en naturlig makeup med mycket lyster

Nu ska jag strax ut i skogen och leka med min son, vi hörs snart igen.

 

Elin Lundin

 • Emma Lundin

  Super snyggt! ?❤️

  2016-08-23 at 13:24 Reply
 • Erika

  Hej!
  Jag älskar din blogg för att den är fokuserad på hud! Jag tycker det har gått för långt med alla hälsobloggar om träning hit och mat dit och alla modebloggar med outfit bilder. Det finns en uppsjö av dem redan. Så skönt att läsa en blogg som inte handlar om det.

  2016-08-24 at 07:50 Reply

Leave a Comment

10 − 8 =

})(jQuery)