to top

Välkommen till min blogg – medicinsk hudvård, plastikkirurgi, makeup och mycket mer…

Hej!

Jag heter Elin och är 32 år och bosatt i Stockholm. Är utbildad hudterapeut sedan 8 år tillbaka och arbetar med min stora passion på en av Sveriges mest framgångsrika skönhetskliniker, en specialistklinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. I maj förra året blev jag mamma till en liten son, detta underbara avbrott i livet gjorde att jag äntligen tog tag i att starta upp denna skönhetsblogg.

 

 

Syftet med bloggen är att skapa en plattform för dig med ett skönhetsintresse där du alltid får ta del av det senaste inom områden som medicinsk hudvård, plastikkirurgi och hälsa. Jag är ständigt på jakt efter nyheter med fokus på nytänkande inom mitt område. Målet är att kunna erbjuda mina läsare information och kunskap om de bästa produkterna och mest givande behandlingarna baserad på bl.a. min arbetslivserfarenhet. Efter många år i branschen har jag lyckats samla på mig en hel del värdefulla tips som jag gärna vill dela med mig här i bloggen.

Jag vill vara tydlig med att bloggen inte är till för att göra reklam. Victoriakliniken där jag jobbar kommer att dyka upp en hel del och även de produkter jag valt att arbeta med. Men min ambition är att vara helt ärlig, transparent och faktaorienterad och dela med mig av mina personliga åsikter. Avslutningsvis vill jag uppmuntra dig som läser att höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar gällande din hud. Det finns så många som lider av problem med huden i det tysta som faktiskt går att göra något åt. Det är för Er jag startat den här bloggen, min förhoppning är att kunna inspirera och hjälpa dig må bra med din hud.

Vill du veta mer om mig, gå in på Om Elin.

Elin Lundin

 • Emmy

  Hej Elin ?
  guuuuud så längesedan, tänk redan 8 år sedan och ännu längre för mig, minnen ❤️ Hoppas att allt är bra med dig och er lilla familj. Ska bli superkul å följa dig här på bloggen. En stor kram Emmy ???

  2016-05-11 at 13:31 Reply
 • Elle

  Detta ar fantastiskt verkligen! Tack for att du delar med dig 🙂 Ska bli kul att folja dig!

  2016-05-14 at 11:03 Reply

Leave a Comment

4 + four =

})(jQuery)