to top

Den medicinska hudvården på Victoriakliniken

I detta inlägg vill jag dela med mig om de medicinska produkterna jag arbetar med på Victoriakliniken.

Jag vet att det verkligen är en djungel där ute bland alla olika märken och produkter. Personligen går jag på RESULTAT, det är mitt klokaste råd, -sluta köp hudvårdsprodukter som inte fungerar för dig!

 

Zo Skin Health Zein Obagi Hudvård

 

Allt för många patienter jag träffar har använt samma serie produkter i flera år, men de har inte sett något spår av förbättring. De är fortfarande lika torra, känsliga eller fläckiga som innan de började med produkterna, en del har till och med fått sämre hud. Jag själv är inte oskyldig utan har suttit i denna fälla (jag kommer skriva ett eget inlägg om mina hudproblem).

Under årens gång har jag testat och arbetat med många av de ledande hudvårdsleverantörerna på marknaden. I min yrkesroll som hudterapeut är jag alltid nyfiken, frågande och söker fakta eftersom alla återförsäljare hävdar att deras produktserie är de bästa.

Men sedan 2013 då vi bestämde oss för att testa och arbeta med Zo Skin Health produkter har jag inte ångrat det. Efter tre års användande är jag jätte nöjd! Äntligen arbetar jag med medicinska produkter som levererar riktigt bra långsiktiga resultat. Upplägget är enkelt och kostnadseffektivt, du kan skräddarsy en behandling efter behov, intresse och plånbok, så bra!

 

Zo Skin Health Zein Obagi Hudvårdsserie

 

Det finns en medicinsk serie som löser de flesta hudåkommor bl.a. acne rosacea och pigmenteringar. En annan som arbetar mer med att underhålla huden efter medicinsk behandling eller som redan är i god kondition. Till detta kan man självklart lägga till olika professionella behandlingar som höjer resultaten av produkterna. Jag kommer återkomma i en serie av inlägg med konkreta tips på hur du ska sköta om din hud. Har du frågor eller vill du kontakta mig så lämna gärna en kommentar här i bloggen eller mejla mig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Elin Lundin

Leave a Comment

fifteen − 7 =

})(jQuery)